Izvor: Piplmetar.rs, 17.Maj.2023, 04:35

Embid napušta Filadelfiju? Ovo je klub koji želi da ga dovede

Neće MVP napustiti Konferenciju ako se odluči za ovakav potez

Foto: AP/Tanjug


Nakon trenera Doka Riversa, Filadelfija bi lako posle ove sezone mogla da ostane i bez svog najboljeg igrača Džoela Embida, tvrde američki mediji!
ESPN navodi da je ovogodišnji MVP NBA lige blizu toga da „prelomi“ i napusti klub s kojim se nije plasirao u finale Istoka, a „raširenih ruku“ ga čekaju Njujork Niksi koji su spremni za >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << trejd.
Embid će navodno ispred sebe imati određeno vreme kako bi odlučio hoće li biti veran Fili ili će tražiti tim koji će igrati finala. Takođe, na odluku bi moglo da utiče i to što se šuška da će Džejms Harden da se vrati u Hjuston.
Podsetimo, Embid je posle poraza od Bostona u majstorici isprozivao ostatak tima i poručio je da ne mogu on i Harden sami da igraju protiv petorice rivala.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.