Embid i Filadelfija bolji od Sansa i Durenta VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 22:47

Embid i Filadelfija bolji od Sansa i Durenta VIDEO

Košarkaši Filadelfije pobedili su Finiks Sanse 112:100 i tako zabeležili četvrti uzastopni trijumf u novoj sezoni NBA lige.

Filadelfija je kontrolisala meč, tokom treće deonice imala je i plus 14, usredio je odgovor Sansa, koji su se u finišu ove deonice vratili na minus dva.

Za više od toga nisu imali snage, pa su 76ersi u poslednjoj četvrtini rešili sve dileme i odlepili se na 18 poena viška. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U pobedničkom timu prednjačio je Džoel Embid sa 26 poena, 11 skokova i tri asistencije, Keli Ubre je dodao 25, a Tajris Maksi 22 koševa i 10 asistencija, uz pet skokova.

Među Sansima istakao se Kevin Durent sa 21 poenom, osam skokova i 3 asistencije, Erik Gordon je zabeležio 13, a Jusuf Nurkić 11 koševa uz devet skokova i pet asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.