Embid bi ‘zaključao‘ Šeka; O‘Nil: Moje mišljenje znate

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 20:15

"Embid bi ‘zaključao‘ Šeka"; O‘Nil: Moje mišljenje znate

Nekadašnji NBA košarkaš Šekil O‘Nil upustio se u raspravu na društvenim mrežama oko toga ko je bolji centar – Džoel Embid ili on.

On je na Tviteru podelio objavu u kojoj stoji da bi Embid ‘zaključao‘ O‘Nila u njegovim najboljim godinama, što je izazvalo brojne reakcije.

Između ostalog i onu nekadašnjeg igrača Orlanda i Lejkersa.

"Sviđaju mi se ovakvi razgovori. Dajte mi vaše mišljenje. Moje već znate", napisao je u odgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << O‘Nil.

U odgovorima se našao i predsednik košarkaških operacija 76ersa Deril Mori koji je samo stavio emotikon katanca, tako insinuirajući da je saglasan sa konstatacijom.

Drugi su istakli da Embid ne bi izdržao jedan posed u duelu sa starijim kolegom zbog čestih problema sa povredama, dok su drugi tvrdili da Šek ne bi mogao da isprati šut za tri.

Šta vi mislite, ko je bolji centar?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.