Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2024, 09:57

EMBIDOVA NOĆ ZA ISTORIJU: Centar Filadelfije ubacio 70 poena na meču! (VIDEO)

Zaista neverovatna statistika U impresivnom trijumfu Filadelfija Seventisiksersa nad San Antonio Sparsima rezultatom 133:123, Džoel Embid briljirao je postigavši čak 70 poena, obarajući tako svoj lični rekord i rekord franšize. Centar sa kamerunskim, američkim i francuskim državljanstvom dominirao je na terenu, ostvarujući najbolji poenterski učinak u aktuelnoj NBA sezoni. Embid je bio impresivan u šutu ... Read more
The post EMBIDOVA NOĆ ZA ISTORIJU: Centar Filadelfije ubacio 70 poena na meču! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvijer Embid uništio "Mamuze" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2024

Džoel Embid je pomjerio granice. Kamerunac je noćas postigao 70 poena, rekord franšize, Siksersi su dobili San Antonio. MVP iz prošle sezone je pogodio 24 od 41 šuta, 21 od 23 bacanja, uz to imao je 18 skokova. Srušio je rekord Vilta Čembrlena iz 1967. kada je Filadelfija u pitanju. Vilt je ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Embid ubacio brutalnih 70 poena protiv Vembanjame

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Jan.2024

Centar ušao u istoriju Možemo pričati o tome da li je prošle godine zaslužio MVP priznanje, osporiti neke njegove stavove, ali ne možemo reći da se ne radi o vrhunskom igračku. Koji, uzgred, igra vrhunsku sezonu. To je još jednom potvrdio u noći između ponedeljka i utorka kada je oborio nekoliko...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.