EMBID OPET UTEKAO SA MEGDANA: Jokić RAZBIO Filadelfiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 09:36

EMBID OPET UTEKAO SA MEGDANA: Jokić RAZBIO Filadelfiju! (VIDEO)

Ponovo izostao duel najboljih NBA igrača.

Do duela najboljih NBA igrača i predendenata na MVP ponovo nije došlo. Džoel Embid je ponovo utekao sa megdana Nikoli Jokiću. Denver je slavio protiv oslabljene Filadeldije - 111:105, ali ostao je gorak ukus kod svih ljubitelja košarke širom sveta.

Otkako je Jokić u novembru 2019. godine košem sekund pre kraja preokrenuo rezultat i doneo Nagetsima pobedu protiv Filadelfije Embid nije kročio na parket >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bol Arene. Ovoga puta je došao u Kolorado, bilo je sigurno da će igrati, ali je navodno osetio bol na zagrevanju i odlučio da ne igra...

Filadelfija je na ovom meču bila oslabljena, pošto u protokolu nisu bila čak četvorica startera, jer pored Embida nisu igrali Tajris Meksi i Tobajas Heris.

Denver je ipak morao da se pomuči i dođe do trijumfa tek u finišu meča. Briljirao je Nikola Jokić sa 26 poena, 16 skokova i sedam asistencija. Uz to uspeo je da zabeleži i dve ukradene lopte.

Pored Jokića, koji je zabeležio dabl-dabl učinak, u pobedi Nagetsa blistao je i Džamal Marej sa 23 poena, tri skoka i sedam asistencija, pratio ih je Majkl Porter Džunior sa 20 poena i osam skokova, a dvocifren je bio i Eron Gordon sa 18 poena, četiri skoka i dve asistencije.

Kod desetkovane Filadelfije, Pol Rid se istakao sa dabl-dabl učinkom, 30 poena i 13 skokova, pratio ga je Keli Ubre sa 25 poena, pet skokova i četiri asistencije, Markus Moris je upisao 17 poena uz četiri skoka.

 REZULTATI

Njujork - Majami 125:109

Denver - Filadelfija 111:105

Bruklin - Hjuston 106:104

Boston - LA Klipers 96:115

Šarlot - Juta 122:134

Milvoki - Nju Orleans 141:117

Golden Stejd - LA Lejkers 144:145 (produžetaka

San Antonio - Minesota 113:112

Dalas - Sakramento 115:120
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.