EMBID OČAJAN I NA PARKETU I POSLE MEČA: Odabrali smo pogrešno veče da udarimo u zid

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 09:57

EMBID OČAJAN I NA PARKETU I POSLE MEČA: Odabrali smo pogrešno veče da udarimo u zid

MVP NBA lige potpuno podbacio u majstorici polufinala Istoka.

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid izjavio je da je razočaran eliminacijom svog tima od ekipe Bostona u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Filadelfija je poražena u gostima od ekipe Bostona 112:88 u sedmom meču polufinala plej-ofa Istoka. Boston je do finala stigao serijom 4:3 u pobedama.

Filadelfija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodila u seriji 1:0, potom je bilo 3:2, ali je Boston ostvario dve pobede i izborio finale Istoka. Džejson Tejtum je briljirao u sinoćnjem meču, pošto je postigao čak 51 poen za Boston.

- Boston je igrao veoma dobro. Mi smo odabrali pogrešno veče da udarimo u zid. Svi smo bili 'hladni', nismo pogodili ništa. Boston je najverovatnije najbolji tim u NBA ligi. Veći deo serije smo igrali dobro, ali nismo uspeli da pobedimo. Bili smo statični, nismo imali dobar protok lopte - rekao je Embid, koji je ranije dobio priznanje za najkorisnijeg igrača (MVP) u regularnom delu sezone u NBA ligi.

Embid je na sedmom meču postigao samo 15 poena, dok je Džejms Harden ubacio devet.

- Uradili smo dobar posao, počeli smo rano da opterećujemo njihov reket, znali smo šta treba da napravimo da bismo išli dalje, ali onda smo stali - istakao je Harden.

Košarkaši Bostona će u finalu Istoka igrati sa Majamijem.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.