Džordan mi je rekao da promenim papuče – i promenio sam ih

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 08:56

"Džordan mi je rekao da promenim papuče – i promenio sam ih"

Košarkaš Hjustona i jedna od nadolazećih zvezda NBA Džejlen Grin (21) prisetio se susreta sa slavnim "Em-Džejem" kada je košarkaški tek krenuo da se školuje.

Grin je gostovao u podkastu kod Pola Džordža i otkrio kako je izgledao njegov kratak razgovor sa najboljim igračem svih vremena - za mnoge.

"Imam jednu ludu priču u vezi sa Majklom Džordanom. Bio sam na Džordanovom kampu u San Dijegu kao dete. Vraćao sam se sa treninga u svoju sobu – imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam navučene čarape do kolena, širok šorts i i Adidas papuče. Užasno sam se oblačio tada. Majkl mi je prišao i rekao mi ‘Moraš da skineš te glupe Adidas papuče’. Ja sam ga pitao na šta misli. Džordan mi je rekao ‘Trebalo bi da imaš Džordan papuče’. Ja sam ga pitao da mi ih da, i dao mi je“, kazao je Džejlen Grin.

"Neverovatno - ja sam bio samo klinac koji je gledao svoja posla, srećan što sam uopšte tu, a obratio mi se Džordan i to zbog papuča. Otrčao sam do majke koja je bila tu i rekao joj da sam pričao sa Džordanom, ali je ona to već znala jer je snimala sve što sam ja radio“, opisao je košarkaš Rokitsa često nepredvidivu narav Džordana, po mnogima najvećeg igrača svih vremena.

U prethodnoj sezoni, svojoj drugoj u NBA karijeri, Grin je beležio odlične procente od 22,1 poena, 3,7 skokova i 3,7 asistencija, doduše igrajući u jednom od najgorih timova lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.