Džordan je rekao: Ostavite je****g rukija meni. Ni ruku mi nije pružio

Izvor: B92, 24.Apr.2020, 19:02

"Džordan je rekao: Ostavite je****g rukija meni. Ni ruku mi nije pružio"

Sportski sajt "PlayersTribune" sakupio je priče NBA košarkaša u kojima je glavni junak Majkl Džordan.

Majkl Džordan je prema mišljenju mnogih najbolji košarkaš svih vremena i trenutno se prikazuje njegov dokumentarac "Poslednji ples" (The Last Dance).

U tu čast je "PlayersTribune" prikupio priče nekih bivših igrača i izdvojio interesantne anegdote o Majklu Džordanu, a evo kako je izgledao prvi susret Gerija Pejtona sa Majklom.

"Tek sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došao u ligu i igrala se predsezona. Tada Džordan još nije imao titulu, gubili su od Pistonsa i svi su govorili o njegovoj veličini, a meni je kroz glavu prolazilo 'Ma nemoguće da je toliko dobar'. On je sedeo na klupi, a ja sam ubacivao koš za košem i terorisao Armstronga i posle 19. ubačenog poena počeo sam da vređam čitavu klupu Bulsa, a posebno Džordana. Nisam imao pojma da je to samo predsezona i da Majkl to uopšte ne igra. Posle nekoliko nedelja sezona je počela i Bulsi su došli u Sijetl. Majkl nije hteo ni da mi pruži ruku, samo je rekao:'Ostavite je****g rukija meni. Sj****u ga'. Pomislio sam 'neka dođe', a kada j eutakmica počela Majkl je pogodio jedno šest šuteva u nizu, ja sam napravio dva faula i završio na klupi, a on je postigao 33 poena. Pred kraj utakmice je samo prišao klupi i rekao mi: 'To ti je jer pričaš razna sr**a tokom predsezone", ispričao je Geri Pejton.

Bulsi su u Džordanovoj eri u dva navrata osvojili šest šampionskih titula, po tri u oba "naleta", a Majkl Džordan je bio MVP finala svaki put.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.