Dženings: Možda završim karijeru u Evropi

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženings: Možda završim karijeru u Evropi

Dugogodišnji NBA igrač Brendon Dženings rekao je da će možda karijeru završiti u Evropi, nakon što je potpisao ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

"Znam kako se igra u Evropi i to je razlog zašto ću možda završiti karijeru ovde", rekao je Dženings za srpski portal "MVP".

Džening je posle srednje škole odlučio da preskoči igranje u NCAA i sezone 2008/2009 nastupao je za rimsku Lotomatiku, posle čega je otišao u NBA. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedna od zvezda u usponu, ali ga je povreda omela da ispuni sav potencijal.

Sada se posle toliko godina vraća u evropsku košarku i ljubitelji košarke, kao i navijači Partizana, imaće priliku da ga gledaju u Beogradu jer je Partizan u grupi sa Zenitom u Evrokupu.

Duel između crno i plavo-belih na programu je devetog oktobra.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.