Džejms igrao odbranu gore od Hardena

Izvor: RTS, 26.Feb.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms igrao odbranu gore od Hardena

Situacija u Los Anđeles Lejkersima iz dana u dan je sve lošija, zbog čega jedna od najpoznatijih NBA franšiza možda neće obezbediti plasman u plej-of, uprkos dolasku Lebrona Džejmsa na početku sezone.
Džejms je stigao kako bi vratio "Jezeraše" na staze stare slave, ali nikako ne uspeva u tome, posebno posle veoma lošeg perioda zbog neuspešnog trejda Entonija Dejvisa.

Lebron nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio u dobrim odnosima sa saigračima, pauzirao je i zbog povrede, ali se više i ne trudi da vuče svoju ekipu, iako se to od njega očekuje.
Ekipa Luka Voltona doživela je šesti poraz u poslednjih osam mečeva, ovoga puta od Memfis Grizlisa sa 110:105, u susretu u kojem je "Kralj" u nekim trenucima delovao potpuno nezainteresovano.
Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi da u nekoliko napada uopšte ne igra odbranu, već samo pušta rivale da poentiraju. Izgledao je kao da igra goru defanzivu od često kritikovanog Džejmsa Hardena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.