Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 00:57

Džanan Musa opet izlazi na draft

Reprezentativac BiH želi da nastavi karijeru u Razvojnoj ligi

Džanan Musa koga je Bruklin "pokupio" kao 29. pika u leto 2018. godine, opet će na draft. Naravno, ne radi se o nekoj vanrednoj pijaci u najjačoj košarkaškoj ligi, već o draftu Razvojne lige.

Pistonsi su pred početak sezone otpustili reprezentativca BiH koji je iz Bruklina u Detroit stigao samo mesec ranije kao deo paketa razmene igrača tri kluba. S obzirom da želi da se domogne novog NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovora, a da trenutno nema ponuda, Musa je odlučio da se okuša u Razvojnoj ligi koja će biti organizovana za oko meseca dana u 'balonu' u Orlandu.

Ipak, pošto nema ugovor ni sa jednom ekipom iz Razvojne lige, nekadašnji igrač Cedevite biće prijavljen za draft koji će se održati u ponedeljak.

Kako navodi ESPN, osim Muse na draftu će se pojaviti nekolicina zanimljivih imena. Jedno od njih je i ime Emeke Okafora. Nekada velika koledž zvezda i član šampionskog tima univerziteta Konektikat, koga je 2004. godine na pravom draftu izabrao Šarlot, ni u 39. godini ne razmišlja da ode u penziju, već bi košarkaški da se vrati u SAD posle prošlogodišnjeg kraćeg izleta, od 18 18 utakmica u korejsku klupsku košarku, gde je igrajući za tamošnjeg šampiona Ulsan, nizao prosečno 12, 33 poena, 8,44 skokova, 1,28 asistencija, 1,39 ukradenih lopti i 1,56 blokada za 20,9 minuta po meču.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.