Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent potpisuje za Bruklin, Batler ide u Majami

Američki košarkaš Kevin Durent potpisaće za Bruklin, posle tri sezone u Golden Stejtu, sa kojim je osvojio dve šampionske titule u NBA ligi.

Durent je slobodan agent a potpisaće za Netse 6. jula, kada istekne taj period. Radi se o četvorogodišnjem ugovoru vrednom 164 miliona dolara.

On je 2017. i 2018. godine osvojio titule sa Voriorsima i u oba finala proglašen je za najkorisnijeg igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Durent je pauzirao mesec dana pre nego što se vratio na teren u petoj utakmici finala NBA lige protiv Toronta, kada je pokidao desnu ahilovu tetivu, zbog čega bi mogao da odsustvuje celu sledeću sezonu.

U Bruklin će preći i Deandre Džordan i Kajri Irving.

Dosadašnji košarkaš Filadelfije Džimi Batler potpisaće za Majami ugovor vredan 134 miliona dolara. U sklopu dogovora, u Filadelfiju će preći Džoš Ričardson.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Durent potpisuje za Bruklin, Batler ide u Majami

Izvor: Danas, 01.Jul.2019

Američki košarkaš Kevin Durent potpisaće za Bruklin, posle tri sezone u Golden Stejtu, sa kojim je osvojio dve šampionske titule u NBA ligi. Članak Durent potpisuje za Bruklin, Batler ide u Majami se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.