Durent izjednačio Barklijev rekord: Pokušali smo da ga zaustavimo, kunem se

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent izjednačio Barklijev rekord: "Pokušali smo da ga zaustavimo, kunem se"

Kevin Durent odigrao je spektakularno u šestom meču serije između Golden Stejt Voriorsa i Los Anđeles Klipersa i izjednačio jedan NBA rekord.

Durent je prvi igrač koji je postigao 38 poena u jednom poluvremenu plej-of utakmice još od Čarlsa Barklija.

Barkli je 4. maja 1994. imao isti učinak u dresu Finiks Sansa upravo protiv Voriorsa, u prvoj rundi plej-ofa.

"Pokušali smo da ga zaustavimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kunem se! Pokušali smo sve, sve. Ali nekad se nađeš prekoputa ljuda koje nije briga šta ćeš ti da uradiš u odbrani, tu nema odbrane. Ne možeš im ništa. To je posebna vrsta ljudi, a Kevin je jedan id njih", rekao je bek Klipersa Lu Vilijams.

Durent je meč završio sa 50 poena i doneo Voriorsima 4-2 u seriji i mesto u polufinalu Zapada gde ih čeka najveći rival u konferenciji Hjuston Rokitsi.



"Postigao sam 50 poena, ali sam promašio mnogo dobrih šuteva. Mislim da sam mogao da pogodim još nekoliko",
rekao je Durent.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.