Durent: Lebron bolji igrač od mene? Jok

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent: Lebron bolji igrač od mene? Jok

Pol Pirs pokrenuo je raspravu pre nekoliko nedelja izjavom da smatra da je Kevin Durent nadmašio Lebrona Džejmsa, a sada se na tu temu oglasio i KD.

MVP prošlogodišnjeg finala NBA lige odgovorio je navijaču naa komentar na svom zvaničnom 'Youtube' kanalu, pošto je ovaj napisao da je činjenica da je Lebron bolji igrač od njega.

"Jok", kratak je bio Durent.

'Kralj' i 'Darantula' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ranije često zajedno isticali, ističući da su prijatelji , KD je čak nekoliko puta isticao i da mu je Bron uzor, a Džejms je bio jedan od prvih koji mu je čestitao na osvajanju prvog prstena, iako su Golden Stejt Voriorsi savladali upravo njegove Klivlend Kavalirse.

"Znam da postoji neko, negde ko pokušava da uzme moje mesto. A, znam i gde se taj neko nalazi – on je u Oklahomi. On je moja inspiracija jer vidim pravac u kom se kreće, isti je kao i moj. Znam kako razmišlja, a i on zna isto. To je pravac na kome je sudar neminovan", rekao je svojevremeno Džejms i nimalo nije pogrešio.

.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.