Durent: Jokić je opasan!

Izvor: RTS, 27.Jul.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent: Jokić je opasan!

Jedan od najboljih košarkaša sveta i zvezda NBA šampiona Golden Stejta Kevin Durent biranim rečima govorio o srpskom asu iz Denvera - Nikoli Jokiću.
"On je opasan igrač, već ima skoro stotinu tripl-dablova. Možda je drugi centar u istoriji sa tom statistikom koje sam video. Imao ih je puno i prošle godine", rekao je Durent, a prenosi Eurohups.

Durent je podsetio da Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije bez razloga potpisao maksimalni ugovor sa Nagetsima ovog leta i dodao da ima "ludu viziju".
Ispred Jokića, koji je prošle sezone imao deset tripl-dablova, u najjačoj ligi sveta bili su samo Ben Simons (Filadelfija) sa 12, Lebron Džejms (Klivlend) sa 18 i Rasel Vestbruk (Oklahoma) sa 25.
Srpski košarkaš je u februaru zabeležio najbrži tripl-dabl u istoriji NBA lige za samo 14 minuta na terenu protiv Milvokija, kada je meč završio sa 30 poena, 17 asistencija i 15 skokova.
 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Durent pohvalio Jokića: Opasan je, ima ludu viziju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2018

Jedan od najboljih košarkaša sveta i zvezda NBA šampiona Golden stejta Kevin Durent pohvalio je srpskog asa iz Denvera Nikolu Jokića za svestranost u igri rečima da je opasan igrač...- On je opasan igrač, već ima blizu 100 tripl-dablova. Možda je drugi centar u istoriji sa tom statistikom koje...

Nastavak na Vesti-online.com...

NBA zvezde hvale Jokića: "Opasan je"

Izvor: BKTV News, 27.Jul.2018

U Pull Up podkastu dvojica superstarova NBA lige, Kevin Durent i Si Džej Mekalum, govorili su i o našem Nikoli Jokiću. Pohvale na račun perspektivnog centra su sledile jedna za drugom..."Jokić je.. opasan. Već ima blizu 100 tripl-dablova", spomenuo je Durent u trenutku kada je počela priča o...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.