Durant razbio Klipove, Bulsi slabi u Denveru (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2013, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durant razbio Klipove, Bulsi slabi u Denveru (VIDEO)

U noći između četvrtka i petka odigrana su samo dva meča u NBA ligi. U oba su slavili domaći timovi i to bez preterano mnogo uzbuđenja.
(FOTO: AP)
Oklahoma je savladala Los Anđeles Kliperse, dobivši sve četiri četvrtine ovog susreta. Pobednička ekipa je od početka prošle sezone pa sve do sada gotovo siguran pobednik kad rivala drži na procentu šuta manjem od 42 %. Tako je bilo u 40 od 41 meča sa ovakvom statistikom.
Oklahomu je do trijumfa predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kevin Djurant, sa 28 poena, osam asistencija i šest skokova. Serž Ibaka je ubacio 17 poena, uz tri rampe, dok se Rasel Vestbruk propisno ispromašivao, ali je ipak stigao do 12 poena.

Sa druge strane Grifin je imao dabl-dabl učinak, 27 poena i 10 skokova, a to mu je 11. put u poslednjih 12 mečeva da je imao učinak „20-10“. I Kris Pol je ubeležio dabl-dabl, sa 17 poena i 12 asistencija, a Džamal Kroford je ubacio 18 poena.
U duelu Denvera i Čikaga bilo je manje poena, a domaćin je lako savladao Bulse. Doduše, posle prvog poluvremena Denver je imao svega dva poena viška, ali je meč prelomljen na početku poslednje četvrtine kad su seriju domaćih od 13:0 inicirali Džordan Hamilton i Nejt Robinson.
Ovo je bio peti uzastopni poraz Čikaga od Denvera, a ne postoji ni jedan tim u NBA ligi od kojih Bulsi imaju više poraza u nizu! Na kraju, Hamilton je završio meč sa 17 poena, Hikson je imao 14.
Kod Bulsa, Derik Rouz je bio najefikasniji sa 19, a Karlos Buzer je takođe bio vrlo dobar, sa 15 poena i 10 skokova.

Rezultati mečeva odigranih u noći između četvrtka i petka:
Oklahoma – Los Anđeles Klipers 105:91
Denver – Čikago 97:87
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.