Durant oduševljen zbog Tea: Ne mogu da dočekam da ga vidim u NBA, on je izveo najbolje dodavanje koje sam video u svom životu!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durant oduševljen zbog Tea: Ne mogu da dočekam da ga vidim u NBA, on je izveo najbolje dodavanje koje sam video u svom životu!

Čuveni KD ima samo reči hvale za srpskog plejmejkera

Kevin Durant ne može da dočeka da vidi kako će Miloš Teodosić igrati u NBA ligi. Naš plejmejker je ovog leta prešao iz CSKA u redove Los Anđeles Klipersa, a popularni Durantula još pamti Teove bravure sa meča između SAD-a i Srbije na Olimpijskim igrama.

Ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo jasno Durantu...

Evo šta kaže:

"Ne mogu da dočekam da ga vidim kako igra. On je prošlog leta izveo najbolje dodavanje koje sam video u svom životu. Bili smo u fazonu "Dođavola, da li ste videli ovo?". Trčao je ka osnovnoj liniji i dodao iza glave, pored dvojice i našao saigrača samog na liniji za tri poena - sa svojom desnom rukom. Izgubio sam se pomalo. Vrteo sam se u krug. To je najbolji pas koji sam video ikada - od bilo koga. Najbolji koji sam video. Tako sam uzbuđen što ću ga videti kako igra", rekao je Durant.

Nemamo šta da dodamo.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.