Dres Nikole Jokića među najprodavanijim

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 01:09

Dres Nikole Jokića među najprodavanijim

Srpski košarkaš Nikola Jokić velika je zvezda u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nikola Jokić je prošle godine bio u idealnoj petorci NBA lige, a ove godine je završio u drugoj što ga opet svrstava među 10 najboljih na planeti.

Kada se radi o prodaji dresova, Nikola Jokić se takođe nalazi u vrhu, tačnije na listi od 15 igrača čiji su dresovi bili najprodavaniji.

Nikola Jokić je zauzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << visoko 14. mesto na toj listi, iza njega je Dža Morent, a ispred njega Rasel Vestbruk, Kajri Irving, Kemba Voker i Džimi Batler.

Najprodavaniji dres je dres Lebrona Džejmsa, iza njega idu Luka Dončić, Entoni Dejvis, Džejson Tejtum, Janis Adetokumbo, Stef Kari, Kevin Durent i Demijan Lilard.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.