Dres Lebrona Džejmsa ponovo najprodavaniji

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dres Lebrona Džejmsa ponovo najprodavaniji

Dres igrača Majamija Lebrona Džejmsa ponovo je ove sezone najprodavaniji u NBA ligi.
(FOTO: AP)
Mnogo mi znači da imam toliko obožavatelja koji žele da nose moj dres. Oni poštuju onako kako ja igram ovu igru, ali i to kakav sam čovek – rekao je Džejms.
Tako je Džejmsov dres ukupno šesti put najprodavaniji u jednoj NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sezoni, od kad je krilni igrač došao u ligu 2003. godine.
Posle Džejmsovog, najprodavaniji je dres Kevina Durenta iz Oklahome, Kobija Brajanta iz LA Lejkersa, Derika Rouza iz Čikaga, Stefona Karija iz Golden Stejta i Karmela Entonija iz Njujorka.
Sedmi na listi je Džejmsov saigrač Dvejn Vejd, čime je Majami prvi na listi timova po broju prodatih dresova.
Zatim slede Lejkersi, Čikago, Oklahoma i Njujork.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nema mu ravnog: Dres Lebrona Džejmsa opet najprodavaniji u NBA ligi

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014, 02:01

"Mnogo mi znači da imam toliko fanova koji žele da nose moj dres. Oni poštuju onako kako ja igram ovu igru, ali i to kakav sam čovek", kaže košarkaš Majamija...Šesta "titula": Lebron Džejms..Dres košarkaša Majamija Lebrona Džejmsa ponovo je ove sezone najprodavaniji u NBA ligi, objavljeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.