Dragić otkrio gde će završiti karijeru

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 23:46

Dragić otkrio gde će završiti karijeru

Slovenački košarkaš Goran Dragić rekao je da zna gde će završiti karijeru.

Goran Dragić je u NBA ligi od 2008. godine, a najdublji trag je ostavio u dresu Majami Hita za koji je igrao od 2015. do 2021. godine i 2018. godine bio Ol-Star.

I sam tvrdi da je to grad sa kojim je najbolje povezan i da ima sjajne odnose sa celom organizacijom Hita, a i porodica Dragić stanuje u Majamiju.

"Živimo u Majamiju, deca su mi ovde i ovde ću završiti karijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da tu nema nikakve dileme, to je moj dom. Proveo sam sedam neverovatnih godina ovde, volim sve igrače, ljude iz front ofisa, tenera Oa (Oktavio de la Grana), trenera Spoa (Erik Spolstra), trenera Kvinija (Kris Kvin). Ti ljudi su meni dali sve i ovo je grad u kome vidim sebe u budućnosti", objasnio je Goran Dragić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.