Izvor: RTS, 05.Avg.2020, 12:16

Dragić još jednu sezonu u Baskoniji

Slovenački košarkaš Zoran Dragić produžio je saradnju sa španskim šampionom Baskonijom za još jednu godinu, saopštio je danas klub.
Mlađi brat NBA košarakša Gorana Dragića u Baskoniju je stigao u januaru iz nemačkog Ulma, kada je bilo dogovoreno da ostane do kraja sezone.

Nakon igranja u Evroligi i doprinosa u osvajanju titule prvaka Španije, Baskonija je odlučila da ga zadrži i u narednoj sezoni.
Do prekida >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezone zbog panedmije korona virusa, Dragić je u Evroligi prosečno beležio 7, 8 poena i dve asistencije.
Na završnom turniru španske ACB lige, 31- godišnji bek imao je učinak od 8,4 poena, dve asistencije i 1, 7 skokova.
Pogledaj vesti o: NBA,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BASKONIJA SE POHVALILA: Potpisalo vrhunsko pojačanje za Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

Obavljene formalnosti...Slovenački košarkaš Zoran Dragić produžio je saradnju sa španskim šampionom Baskonijom za još jednu godinu. Mlađi brat NBA košarkaša Gorana Dragića u Baskoniju je stigao u januaru iz nemačkog Ulma, kada je bilo dogovoreno da ostane do kraja sezone...Nakon igranja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.