Dragi Kobi, hvala ti

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dragi Kobi, hvala ti"

Košarkaši širom NBA lige oprostili su se od Kobija Brajanta, koji je tragično poginuo u padu helikoptera u mestu Kalabasas.

Pored Brajanta, poginula je i njegova ćerka Điđi, ali i još šestoro ljudi plus pilot.

ESPN je na društvene mreže okačio video pod nazivom "Dragi Kobi" u kojem se NBA košarkaši zahvaljuju Brajantu na svemu što je učinio.

Među njima su Džon Vol, Džabari Parker, Kajl Lauri, Kajri Irving, Entoni Dejvis, Rasel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vestbrtuk, Kevin Durent, Dvejn Vejd, Lebron Džejms, Drejmond Grin, Karmelo Entoni, Tajson Čendler, Demar Derozan, Džordan Klarkson, Nerlens Noel, kao i treneri Bajron Skot i Greg Popovič.

"Dragi Kobi,

hvala ti na tvojoj strasti prema igri i privrženosti košarci. Hvala ti što si nam pokazao da broj 24 nije samo broj na dresu, već i vreme koje moramo da posvetimo košarci kako bismo bili najbolji. Hvala ti na davanju, davanju i davanju. Kada tvoje telo kaže ne, a srce da. Hvala ti na utakmici koju si odbijao da izgubiš. Pokazao si nam da nepostoji ništa magično, već je sve naporni rad. Dvadeset godina si košarci davao celog sebe i na tome smo ti neizmerno zahvalni".

Brajant je poginuo u 41. godini i ostaće upamćen kao jedan od najvećih košarkaša svih vremena.

Osvojio je pet titula sa Los Anđeles Lejkersima, u karijeri je prosečno beležio 25 poena, a postigao je ukupno 39.283 poena (računajući plej-of).
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.