Dončić tragičar, Bobi odličan u porazu Dalasa

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić tragičar, Bobi odličan u porazu Dalasa

Košarkaši Dalasa su poraženi na domaćem terenu od raspoloženih Los Anđeles Klipersa sa 107:110, a Luka Dončić je uprkos sjajnoj igri na kraju bio tragičar. Na drugoj strani goste je predvodio sjajni Kavaj Lenard koji je sigurnim izvođenjem penala na šest sekundi do kraja svom timu obezbedio pobedu.
Jedini meč sinoć odigran u NBA ligi obilovao je dramatičnim obrtima i neizvesnošću do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samog kraja, jer su gosti samouvereno ušli u meč i poveli od samog starta, a onda su domaćini uspevali da preuzmu inicijativu i na kratko preokrenu rezultat.

Po efikasnosti kao da su se nadmetali Luka Dončić i Kavai Lenard, a na kraju su bili i igrači odluke.
Meč su završili sa po 36 postignutih poena. Luka Dončić je bio i na pragu "tripl-dabl" učinka jer je imao deset skokova i devet asistencija, ali mu je to bila slaba uteha. 
U samom finišu meča na 108:100 za Kliperse, trojka Dončića i pogodak Maksija Klebera je vratila Dalas u igru.
Klipersi nisu iskoristili nekoliko napada, da bi na sedam sekundi do kraja Dončić promašio dva slobodna bacanja. Sigurnim izvođenjem penala na šest sekundi do kraja Kavaj Lenard je rešio meč. 

Srpski internacionalac Boban Marjanović je ponovo odigrao odličnu partiju i za 16 minuta je ubacio 12 poena uz sedam skokova.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.