Dončić kažnjen zbog psovanja sudije – zaboravio da je ovaj iz BiH VIDEO

Izvor: B92, 09.Sep.2023, 14:41

Dončić kažnjen zbog psovanja sudije – zaboravio da je ovaj iz BiH VIDEO

Najbolji slovenački košarkaš zaradio je tehničku grešku tokom meča sa Italijom zbog nesportskog ponašanja, tačnije zbog vređanja jednog od arbitara.

Dončić je uputio ružne reči sudiji Ademiru Zurapoviću a ovaj je potom reagovao po prpisima i kaznio NBA zvezdu.

Lider Slovenaca tražio je prekršaj, koji sudija nije video pod košem italijana kada su dvojica igrača Azura blokirala Luku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Sve je bilo "čisto" u toj situaciji, međutim Dončić nije tako mislio pa je počeo da se srdi, potom je krenuo i da se iščuđava što je sasvim u redu, ali je potom bio i neprijatan prema arbitru koji je bio najbliži pomenutoj situaciji.

Nije birao reči, ali je izgleda smetnuo s uma da ga sudija sve razume, svaku reč, pa je zaradio tehničku grešku posle čega su Italijani imali slobodno bacanje.

Posle još jednog ispada Dončića, postavlja se pitanje da li sudije imaju imaju "pik" na njega ili on ima "pik" na arbitre u gotovo svakoj utakmici.

OVDE pogledajte tu situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DONČIČ KAŽNJEN ZBOG PSOVANJA SUDIJA: Luka ovaj Mundobasket neće pamtiti po dobrom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023

Oštre reči....Najbolji slovenački košarkaš zaradio je tehničku grešku tokom meča sa Italijom zbog nesportskog ponašanja, tačnije zbog vređanja jednog od arbitara...Dončić je uputio ružne reči sudiji Ademiru Zurapoviću a ovaj je potom reagovao po prpisima i kaznio NBA zvezdu...Lider Slovenaca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.