Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024, 07:31

Dončić impresioniran Egzumom: „Njegova inteligencija je neverovatna“

Prva zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić oduševljen je izdanjima Dantea Egzuma ove sezone.
Australijanac se vratio u NBA ligu nakon dvogodišnjeg boravka u Evropi gde je nosio dresove Barselone i Partizana i trenutno igra košarku svog života.
U decembru mesecu prosečno beleži 15.3 poena po utakmici, uz 4.5 asistencija i 3.8 skokova. Mogao bi da bude čak i kandidat za igrača koji je najviše napredovao tokom sezone. Impresivno, što je uvideo i Luka Dončić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> „Neverovatno, iskreno… Neverovatan je do sada. Nije samo veoma dobar, već je neverovatan. Njegov koeficijent inteligencije je nenormalan. Leti do koša: polaže lopte, šutira trojke… Srećan sam da je on u ovom timu i veliko je pojačanje za našu ekipu“, rekao je Slovenac.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: NBA,   Partizan,   Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.