Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 23:48

Dončić brutalnim tripl-dablom ugasio Kingse, Bogdan nikad gori

Srpski as pružio jednu od najslabijih partija u karijeri...

Sakramento KIngsi doživeli su treći vezani poraz otkako se vratila NBA liga, čime nestaje njihova poslednja nada da bi mogli da završe u plej-ofu. Bolji od čete Luka Voltona bio je Dalas rezultatom 114:110 i to posle dodatnih pet minuta (95:95).

Nadali smo sjajnom okršaju našeg Bogdana Bogdanovića i jednog od najboljih igrača sveta - Luke Dončića, međutim bio je to neravnopravan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obračun. Bogdan je pružio verovatno najslabiju partiju otkako je stigao u NBA ligu (tri poena, tri skoka i dve asistencije), dok je slovenački reprezentativac još jednom bio brutalan - 34 poena, 20 skokova i 12 dodavanja!

Koliko je Bogdanović bio loš najbolje će oslikati sledeći podatak: sve do šest sekundi pre kraja srpski as šutirao je iz igre 0/14 iz igre i kraj svog imena ima nula poena?! Da je samo još jednom promašio oborio bi rekord NBA lige po broju uzastopnih promašaja bez postignutog koša. Ovako, samo je izjednačio taj negativni rekord. Pre njega slično su se "proslavili" Belus Smavli (1947) i Dino Rađa (1993).

Bogdan je potom ubacio poslednji šut Sakramenta na utakmici (za tri poena), međutim to nikako ne može da popravi utisak.

Nemanja Bjelica bio je puno bolji, zabeležio je dabl-dabl sa klupe - 12 koševa i 13 skokova. Kod Kingsa najbolji je bio Dearon Foks koji je brojao do 28. Badi Hild ubacio je 21 poen.

Kod Mevsa Luka Dončić savakako bez konkurencije, ali podršku su mu pružali Kristaps Porzingis i Tim Hardavej sa pčo 22 poena.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dončić već među legendama NBA lige, Bejlora odavno prešišao, sledeći je Džordan!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 21:32

Neverovatan učinak slovenačkog košarkaša...Luka Dončić je u Evropi osvojio sve, ACB ligu, Evroligu, Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Slovenije, proglašen je i za najkorisnijeg igrača španskog šampionat i EL, bio je i deo idealne petorke Eurobasketa pre tri godine...Sve to uradio je do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.