Dončić: Igram dugo, spreman sam za mečeve u NBA

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dončić: Igram dugo, spreman sam za mečeve u NBA

Košarkaš Dalas Meveriksa Luka Dončić izjavio je posle odlične partije u pobedi nad Minesota Timbervulvsima da mu iskustvo igranja u Evropi mnogo pomaže.

Mladi Slovenac (19) najzalužniji je za prvi trijumf Dalasa u sezoni, pošto je za 36 minuta upisao 26 poena (4/9 za tri), šest skokova i tri asistencije.

"Profesionalnu košarku igram dugo. Spremao sam se dugo godina za igranje u NBA ligi. Naravno da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je ovde košarka fizički zahtevnija, igrači koji me čuvaju su jači, ali na kraju, sve ovo je samo košarka", kazao je Dončić, koji je sa 15 godina debitovao u seniorskom timu madridskog Reala.

Izvor: youtube

Zadovoljan partijom sjajnog beka bio je i trener Meveriksa Rik Karlajl.

"Lošije je počeo, ali se onda uključio u meč i igrao agresivno. Bio je odličan i u odbrani i u napadu", dodao je iskusni strateg.

Priliku da potvrdi dobru partiju iz meča sa Minesotom, slovenački reprezentativac će imati u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 časova, kad u Teksas stižu Čikago Bulsi.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.