Dok Rivers najveći luzer među trenerima

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 18:28

Dok Rivers najveći "luzer" među trenerima

Trener Filadelfije Dok Rivers najneuspešniji je trener u istoriji NBA lige, kada su u pitanju odlučujući mečevi plej-ofa.

Trener Siksersa je od deset utakmica koje su njegovom timu mogle doneti prolaz (vođstvo 3-1 ili 3-2) izgubio čak sedam.

Poslednji neuspeh Rivers je imao u nedelju uveče kada su Siksersi izgubili sedmi meč serije sa Boston Seltiksima 112:88.

Prethodno je Filadelfija propustila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i "meč" loptu na svom parketu pri vođstvu 3-2 u seriji.

Sve ovo bi moglo da košta Riversa posla u Filadelfiji iako on ima ugovor na još dve sezone i nema nameru da ode.

Rivers je bio NBA šampion sa Boston Seltiksima 2008, ali je tada u timu imao Radžona Ronda, Reja Alena, Pola Pirsa i Kevina Garneta.

Prethodno je četiri godine vodio Orlando Medžik, a pre Filadelfije je sedam sezona bio trener Los Anđeles Klipersa koji su takođe pravili tim za napad na titulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.