Dobra partija Pokuševskog u porazu Oklahome od Bostona

Izvor: Beta, 22.Mar.2022, 08:40

Dobra partija Pokuševskog u porazu Oklahome od Bostona

Košarkaši Bostona pobedili su prošle noći na gostovanju Oklahomu sa 132:123, i tako su tom timu naneli 10. uzastopni poraz u NBA ligi.Bolji od ostalih u pobedničkom timu bio je Džejson Tejtum sa 36 poena, sedam skokova i šest asistencija, Džejlen Braun je dodao 25 poena, dok je dabl-dabl učinak ostvario Grent Vilijams sa 20 poena i 10 skokova.Tre Man je za domaću ekipu postigao 35 poena, uz sedam skokova. On je ušao u istoriju lige, kao prvi ruki sa sedam uzastopno postignutih "trojki" u prvom poluvremenu.Šej Gildžes-Aleksander je upisao 31 poen, uz devet asistencija, Darius Bejzli je zabeležio dabl-dabl sa 22 poena i 10 skokova, dok je srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ostvario rekord sezone sa 19 poena, uz šest uhvaćenih lopti i tri asistencije.Boston se nalazi na četvrtom mestu Istočne konferencije sa 45 pobeda i 28 poraza, dok je Oklahoma na pretposlednjem 14. mestu Zapadne konferencije sa 20 pobeda iz 72 utakmice.Filadelfija je na svom terenu bila bolja od Majamija sa 113:106.Za domaći tim nisu igrali najbolji igrači Džoel Embid i Džejms Harden, a najefikasniji je bio Tajriz Maksi sa 28 poena, od čega je 13 postigao u poslednjoj četvrtini.Šejk Milton je dodao 20 poena, a Furkan Korkmaz je ...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dobra partija Pokuševskog u porazu Oklahome od Bostona

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2022

Košarkaši Bostona pobedili su prošle noći na gostovanju Oklahomu sa 132:123, i tako su tom timu naneli 10. uzastopni poraz u NBA ligi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.