Đinobili je odlučio

Izvor: MVP.rs, 04.Jul.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đinobili je odlučio

Igraće svoju 15. NBA sezonu.

Manu Đinobili (38, 198) je odlučio da nastavi karijeru! On će i naredne sezone igrati u NBA ligi, gde se očekuje da potpiše novi ugovor sa ekipom San Antonija.

"Odluka je bila lakša nego prošle godine. Sezona je protekla dobro, ostao sam zdrav... Želim još malo da uživam u košarci", rekao je Đinobili ovim povodom.

Naredna sezona u NBA ligi biće 15. za ajsjanog Argentinca. U prethodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je nastupio na 58 utakmica i prosečno je beležio 9.6 poena, 3.1 asistencija, 2.5 skokova i 1.1 ukradenih lopti. Đinobili je sa Spursima osvojio četiri titule šampiona u NBA ligi, a dva puta je biran u Ol-star tim Zapada.

(foto: NBAE via Getty Images)
Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona,   Košarka

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.