Devojčurak opet zasenio NBA zvezde posle plasmana ratnika u finale /VIDEO/

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčurak opet zasenio NBA zvezde posle plasmana "ratnika" u finale /VIDEO/

Košarkaši Golden Stejta prošli su u finale NBA lige eliminisavši Hjuston Roketse sa 4-1, a i posle ove utakmice zvezda konferencije za štampu bila jedna dvogodišnja devojčica, ćerka Stefa Karija.

Mala naslednica zvanično najboljeg NBA igrača opet je uspela da privuče pažnju medija, jer se, iznova, vrlo simpatično ponašala dok su novinari "ispitivali" njenog oca.

Rajli Kari je, naravno, i ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puta zevala, jer je meč okončan prilično kasno po lokalnom vremenu za jednog dvogodišnjeg devojčurka, a prekidala je Stefa imitirajući ga rečima "Osećam se blagosloveno!".

Baš kao i prošle sedmice, kada je prvi put osvojila srca predstavnka medija na konferenciji, i ovoga puta se upetljala u zasvesu, uživajući u svim čarima koje šetnja ispod zavese pruža.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.