Deset godina čekao da zaigra u NBA, san mu se ostvario

Izvor: RTS, 11.Apr.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset godina čekao da zaigra u NBA, san mu se ostvario

Andre Igram (32) odigrao je u noći između utorka i srede svoj prvi NBA meč. Ingram je, posle deset godina igranja u razvojnoj ligi, dočekao svoj trenutak – debitovao je za Lejkerse i postigao 19 poena.
Snovi se ostvaruju, samo treba biti dovoljno uporan. Ovako bi u jednoj rečenici mogao da zvuči moto Andrea Ingrama, čoveka koji je punih deset >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godina čekao da zaigra u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

I dočekao je. U noći između utorka i srede, Ingram se našao spisku igrača Lejkersa za utakmicu protiv Hjustona i svoju šansu iskoristio na najbolji mogući način.
Uprkos porazu svog tima, Ingram je postigao 19 poena i bio jedan od najzapaženijih u timu iz Los Anđelesa.
Publika u Stejpls centru podigla je samopouzdanje iskusnom košarkašu skandiranjem "MVP" u momentima kada se nalazio na liniji za slobodna bacanja.
Ingram je inače u razvojnoj ligi odigrao čak 384 utakmice i nalazi se na drugom mestu večne liste po broju odigranih mečeva.

Veliku ulogu u njegovom angažovanju i ostvarivanju sna imao je legendarni igrač a sada funkcioner Lejkersa Medžik Džonson.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.