Denver se pojačao – vratio krilnog centra i potpisao Džefa Grina

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 01:45

Denver se pojačao – vratio krilnog centra i potpisao Džefa Grina

Denver Nagetsi su krenuli jako u popularni "free agency" koji je ove noći počeo u NBA ligi.

Najpre je Vil Barton produžio ugovor i potpisao novi za 32.000.000 dolara za dve sezone.

Sledeći korak bio je povratak bivšeg krilnog centra Džamajkla Grina koji je dobio 17.500.000 dolara za takođe dve sezone.

Denveru su ostala još dva mesta još u rosteru – mogli su da potpišu nekog za 5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (izuzetak zbog povrede Džamala Mareja) i eventualno jednog igrača na veteranski minimalac.

Odluka je pala na Džefa Grina koji je stigao na dvogodišnji ugovor vredan 10.000.000 dolara.

U pitanju je veoma dobro pojačanje, jedan od dvojice poslednjih aktivnih igrača u ligi koji su igrali za Sijetl Supersonikse – Kevin Durent i on.

Dolazak Grina takođe znači i odlazak Pola Milsapa verovatno u penziju i da neće biti produžen ugovor Džavalu Megiju ili će on biti taj koji će dobiti minimalac.

Poslednji korak Denvera verovatno će biti dolazak rezervnog centra na 'minimalac'.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.