Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2024, 07:31

Denver poražen od Finiksa, Jokić na ivici tripl-dabla (VIDEO)

Košarkaši Denver nagetsa poraženi su od Finiks sansa 104:97 u meču regularnog dela sezone NBA lige. Nikola Jokić ponovo je bio na ivici tripl-dabla, ubacio je 22 poena uz devet skokova i 10 asistencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpuno ludilo na vrhu Zapada, Denver izgubio uz bizaran statistički podatak o Jokiću /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 28.Mar.2024

Košarkaši Denvera izgubili su od Finiksa sa 104:97, Kevin Durent imao je veliki motiv da se pokaže protiv Nikole Jokića, uspeo je da odnese trijumf uz 30 poena i 13 skokova. Sa druge strane, najbolji košarkaš planete došao je do 22 poena, 10 asistencija i devet skokova.

Nastavak na Sportal.rs...

Poraz Denvera, pobede Atlante i Šarlota u NBA ligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2024

Košarkaši Finiksa pobedili su danas Denver 104:97 i zadržali šanse za direktan plasman u plej-of NBA lige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jokić na ivici tripl-dabla, Denver poražen od Finiksa

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2024

Košarkaši Denver nagetsa poraženi su od Finiks sansa 104:97 u meču regularnog dijela sezone NBA lige. Nikola Jokić ponovo je bio na ivici tripl-dabla, ubacio je 22 poena uz devet skokova i 10 asistencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.