Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2024, 08:03

Denver pobedio Detroit, novi rekord Jokića

Košarkaši Denver nagetsa savladali su Detroit pistonse rezultatom 131:114, a srpski košarkaš Nikola Jokić je postao prvi igrač u NBA ligi koji je postigao 15 ili više asistencija, pet ili više skokova i pet blokada, a da je dao manje od pet poena na jednom meču.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTORIJSKA PARTIJA JOKIĆA: Denver demolirao Detroit, a Srbin ponovo ušao u istoriju NBA lige! (FOTO+VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2024

Rutinski trijumf Nagetsa Košarkaši Denver Nagetsa nastavljaju svoju impresivnu sezonu, a ovog puta su slavili protiv Detroita rezultatom 131:114, dok je srpski centar Nikola Jokić zabeležio nezapamćen učinak. U ovom meču, Jokić se istakao svojim maestralnim asistencijama, završivši utakmicu...

Nastavak na HotSport.rs...

Jokić ugledao kćerku na tribinama, pa raznježio publiku

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2024

Košarkaši Denver Nuggetsa, predvođeni srpskim centrom Nikolom Jokićem, ostvarili su još jednu pobjedu u NBA ligi i to protiv Detroit Pistonsa 131:114. Jokić je bio akter scene koja je razniježila sve nakon utakmice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.