Denver jedan od favorita za titulu? To potvrđuje i predsednik!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 23:08

Denver jedan od favorita za titulu? To potvrđuje i predsednik!

Predsednik Denvera smatra da je tim spreman za titulu.

Velike želje imaju u Denveru.

Košarkaši ovog kluba su bili visoko kotirani na Zapadu, očekivalo se da mogu da pomute račune velikanima, ali je koronavirus zaustavio sva dešavanja u NBA ligi.

U Denveru na to gledaju kao na šansu.

"Bilo koji nastavak lige biće dobar nastavak. Sada nije vreme da budemo sebični i da gledamo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobro samo za Nagetse", ističe Tim Koneli, predsednik ovog kluba.

Ono što treba očekivati jeste da se sutra donese odluka da se NBA liga nastavi, u šta nema sumnje, pitanje je samo u kakvom formatu. Danas se pojavila informacija da će biti 22 ekipe na završnom turniru u Orlandu, 13 sa Zapada i 9 sa Istoka.

"Naši momci su spremni da u plej-ofu naprave velike stvari. Zaista mislimo da možemo da osvojimo titulu ove godine", rekao je Koneli.

Može li Denver predvođen Jokićem do titule? Bilo bi sjajno!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično je, prihvaćen novi format NBA lige!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 20:51

Kao što smo pisali juče, doneta je odluka o nastavku NBA lige...NBA liga se nastavlja, to je i zvanično...Najveća košarkaška liga na svetu će se nastaviti u skraćenom formatu, igraće 22 ekipe (13 sa Zapada i 9 sa Istoka). Razlog za ovu brojku jeste da su šansu dobili apsolutno svi timovi koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.