Denis Rodman napisao knjigu za decu

Izvor: Blic, 31.Jan.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis Rodman napisao knjigu za decu

Kontroverzni košarkaš, igrač NBA Denis Rodman napisao je knjigu, i to za decu - ''Denis divlji bik'' (Dennis The Wild Bull).

Knjiga je u prodaji od srede a svi obožavaoci nekadašnjeg igrača ''Čikago bulsa'' mogu videti njegov uticaj još na koricama knjige - veliki crveni bik sa podignutom crvenom kosom i bradom, sa dve mindjuše u nosu i tetovažom.

Rodman je rekao da knjiga podučava decu kako je u redu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti drugačiji i kako će i oni biti prihvaćeni isto kao što su njega prihvatile njegove kolege iz kluba u Detroitu i Čikagu.

Rodman, koji je ranije napisao svoju autobiografiju ''Bad as I Wanna Be'' (Loš koliko želim) i knjigu ''I Should Be Dead by Now'' (Trebalo bi da sam mrtav) rekao je da je ''napisati dečju knjigu sa svim divljim stvarima i napraviti ih uverljivim bilo neverovatno'', prenose agencije.

Rodman je u svojoj 14-godišnjoj NBA karijeri igrao za ''Čikago bulse'', ''Los Anđeles Lejkerse'', ''Detroit Pistonse''... Osvojio je pet NBA prstenova i prglašen je sedam puta za najboljeg skakača lige i dva puta za odbrambenog igrača godine.

Krajem prošle godine viši sud u Kaliforniji obavestio je Rodmana da mora da plaća alimentaciju za svoje dete ili bi mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denis Rodman napisao knjigu za decu

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2013

Kontroverzni košarkaš, igrač NBA Denis Rodman napisao je knjigu, i to za decu – “Denis divlji bik“ (Dennis The Wild Bull).... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Denis Rodman napisao knjigu za decu (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Jan.2013

Kontroverzni košarkaš, igrač NBA Denis Rodman napisao je knjigu, i to za decu - ''Denis divlji bik'' (Dennis The Wild Bull).

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.