Demarkus Kazins rešio dilemu – dobio je prsten

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 19:14

Demarkus Kazins rešio dilemu – dobio je prsten

Nekadašnji NBA centar Demarkuz Kazins potvrdio je da je dobio svoj šampionski prsten osvojen za Los Anđeles Lejkersima 2020. godine.

Kazins je propustio sezonu u tzv. "mehuru" kada su "jezeraši" osvojili titulu. Za Kazinsa nikada nije upriličena ceremonija dodele prstena, ali je on u razgovoru za "Fan Duel TV" potvrdio da ga je dobio.

"Dobio sam prsten od Lejkersa. Nisam igrao te godine zbog povrede, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam bio deo tima te godine", rekao je Kazins.

Ovaj 32-godišnji košarkaš je trenutno bez angažmana, a poslednji klub u NBA su mu bili Denver Nagetsi gde je bio rezerva Nikoli Jokiću.

Tokom dana sa Sakramento Kingsima bio je ponajbolja "petica" lige nakon čega je prešao u Nju Orleans gde je trebalo da čini dinamični duo sa Entonijem Dejvisom. Posle epoizode sa Pelikansima su kola krenula nizbrdo, a veliki broj povreda prerano je skratio karijeru četvorostrukog "Ol-star" igrača.

Tokom karijere je u proseku beležio 19,6 poena i 10,2 skoka, a dva puta je biran u idealne petorke NBA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.