Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 17:30

Dejvis ostaje u Lejkersima i postaje najplaćeniji igrač NBA lige!

Sjajni američki centar Entoni Dejvis produžio je ugovor sa Los Anđeles Lejkersima, javljaju mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.
Dejvis se obaveza na saradnju sa Lejkersima do leta 2028. godine i postao najplaćeniji igrač u istoriji NBA lige, ako računamo godišnju zaradu.
Jedan od najboljih igrača u ligi produžio je ugovor na još tri sezone, prethodni mu je važio do 2025. godine, a Lejkersi će 30-godišnjaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << do njegovog isteka isplatiti čak 186.000.000 dolara, odnosno 62.000.000 godišnje.
Dejvis će ukupno za pet sezona zaraditi vrtoglavih 270.000.000 dolara.
Prethodno je i Lebron Džejms nastavio saradnju sa ekipom iz Los Ađelesa, tako da su Lejkersi završili dva najvažnija posla pred početak naredne sezone.
Dejvis i Džejms bili su predvodnici šampionske generacije Lejkersa, koja je u Los Anđeles donelea šampionski prsten 2020

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.