Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 11:02

Dejan Milojević u stručnom štabu Golden Stejta

Srpski trener napustio Budućnost

Kao igrač se nije oprobao u NBA ligi, kao trener hoće. Dejan Milojević je dobio priliku da radi na najvišem nivou svetske košarke, pošto odlazi u Golden Stejt.

Srpski strateg prihvatio je ponudu kluba iz Ouklenda i tokom leta će se pridružiti Voriorsima, kao deo stručnog štaba na čijem je čelu Stiv Ker. Informacija je potvrđena podgoričkim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vijestima, mada još nema detalja koji se tiču uloge nekadašnjeg centra u ekipi čija je prva zvezda Stefon Kari.

Ovo istovremeno znači da je misija Milojevića u Budućnosti završena. U Podgoricu je stigao januara ove godine, potpisao ugovor do leta 2023, uz klauzulu da može da ide na kraju svakog takmičarskog ciklusa ukoliko se pojavi opcija prelaska u NBA ligu. Kad je stigla ponuda Golden Stejta dileme nije bilo. Milojević je napustio „Moraču“ i to samo dan pošto je osvojio titulu pobedivši Mornar u finalnoj seriji plej-ofa, 3:0.

Pre Budućnosti, Milojević je osam godina radio u Megi, a tokom 2018. je radio kao deo stručnog štaba Toronta u Letnjoj ligi NBA.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVA BOMBASTIČNA VEST: Dejan Milojević iz Budućnosti ide u redove NBA velikana

Izvor: Kurir, 15.Jun.2021

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević nastaviće karijeru u NBA ligi i biće deo stručnog štaba Golden Stejta, prenosi agencija MINA.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.