Kakav tim, predvodi ih Darko Miličić, ko će još igrati za njih?

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav tim, predvodi ih Darko Miličić, ko će još igrati za njih?

Novo iznenađenje u režiji Darka Miličića!

Po završetku turbulentne košarkaške karijere, tokom koje je stigao i do osvajanja NBA prstena, Darko Miličić se pre izvesnog vremena oprobao i u bokserskim veštinama, gledali smo ga i u ringu, ali sada je odlučio da se ponovo vrati igri pod obručima!

Sedam godina je prošlo od kada je napustio redove Boston Seltiksa i na opšte iznenađenje odlučio da završi profesionalnu igračku karijeru, a danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se pojavila takođe neočekivana informacija da se snažni centar vraća košarci.

Kako je preneo ''backdoor.rs'' Darkov novi tim zvaće se ''I came to play'' i takmičiće se u Drugoj muškoj regionalnoj ligi!?





''Zajedno sa Miličićem igraće i bivši reprezentativci Branko Cvetković i Jovo Stanojević. Član ove ekipe biće i Dušan Bulut'', prenosi pomenuti izvor.

Imena koja privlače pažnju, nema sumnje da će se o ovoj ekipi tek pisati i pričati. Jedva čekamo da ih ponovo vidimo na terenu.

-

Posle sedam godina Darko Miličić se vraća košarci.

Darkov novi tim „I came to play” takmičiće se u Drugoj muškoj regionalnoj ligi. Zajedno sa Miličićem igraće i bivši reprezentativci Branko Cvetković i Jovo Stanojević. Član ove ekipe biće i Dušan Bulut. pic.twitter.com/nrhNU02lFL

— backdoor.rs official (@backdoorforum) September 17, 2019
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVRATAK DECENIJE: Miličić ponovo igra košarku!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019

Nikad nije kasno za košarku! To se vidi i na primeru Darka Miličića (34). Nekada veliki talenat, kasnije osvajač NBA prstena sa Detroitom, “penzionisao” se mlad, sa samo 28 godina. Sada je odlučio da se ponovo vrati pod obruče!. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Čelsija u meču s Valensijom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.