Dankan prekinuo neverovatan niz

Izvor: MVP.rs, 03.Jan.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dankan prekinuo neverovatan niz

Popularni Timi je u duelu sa Hjustonom ostao bez poena.

Spursi su u noći koja je iza nas pobedili Roketse rezultatom 121:103. Bio je to 20. vezani trijumf San Antonija na domaćem terenu. Ipak, ovaj susret će ostati upaćen kao prvi u karijeri Tima Dankana u kome legenda NBA lige nije upisala bar jedan poen.

Dankan se upisao na svakoj od prvih 1.359 utakmica regularnog dela sezone, što je najduži niz te vrste. Na drugom mestu je Karl Meloun sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << serijom od 1.356 mečeva. On je, baš kao i Dankan, niz počeo prvim nastupom u najjačoj ligi na svetu.

Nakon što je popularni Timi ostao bez poena u duelu sa Hjustonom, Majkl Džordan (1.072) je ostao jedini igrač u istoriji sa 1.000 ili više odigranih utakmica u NBA ligi, a da je na svakoj ubacio bar jedan poen. Dankan je protiv Roketsa igrao 14 minuta i promašio je sva tri šuta iz igre.

(foto: NBA)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.