Dan kada je Džordan izlomio kičmu čuvaru u postigao svoj poslednji koš u NBA plej-ofu, i to za titulu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan kada je Džordan izlomio kičmu čuvaru u postigao svoj poslednji koš u NBA plej-ofu, i to za titulu (VIDEO)



Taj 14. jun 1998. goldine ostaće zauvek upamćen kao dan kada je Majkl Džordan ubacio svoj poslednji koš u plej-ofu NBA lige.

Džordan je tada izlomio kičmu Brajanu raselu i šestom meču između Čikaga i Jute i košem pet sekundi pre kraja doneo je prsten Bulsima.

Već u janurau 1999. godine džordan je odlučio da se povuče. Jeste se kasnije vratio i odigrao dve sezone za Vašington, ali Vizardsi nisu igrali u plej-ofu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA,   Vašington

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Džordan - poslednji meč, poslednji šut, poslednja titula... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2017, 08:12

Koš koji je postigao na današnji dan, za pobedu, samo 5,2 sekunde pre kraja, na pravi način spustio je zavesu na karijeru najboljeg među najboljima....Poslednji meč Majkla Džordana u dresu Čikago Bulsa. I poslednja titula koju je ekipa iz Ilinoisa osvojila za sada. Bulsi su slavili sa 87:86, a...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.