Da li je Blejk Grifin završio sezonu?

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Blejk Grifin završio sezonu?

Blejk Grifin, američki košarkaš koji nastupa za Detroit Pistonse, ove sezone ima dosta problema sa povredama zbog kojih bi mogao da ode na dužu pauzu.

Blejk Grifin se muči sa povrednom kolena i zbog toga je u dosadašnjem delu sezone odigrao svega 18 utakmica i to debelo ispod svog nivoa.

Kako je Jahu Sports preneo, NBA zvezda je posetila specijalistu ove nedelje i razmatra se da on čak ode na operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što bi značilo da je za Grifina ova sezona završena.

Grifin još uvek nije odlučio kada će otići na operaciju, a poslednje informacije kažu da će on otići na kontrolu u Los Anđeles kada se završi "Ol Star" pauza i da će se tada znati da li će mu biti neophodna intervencija hirurga.

Blejk Grifin je do sada imao 6 nastupa na "Ol Star" utakmica,a čisto podsećanja radi ovaj krilni centar je 2011. godine osvojio takmičenje u zakucavanju kada je preskočio haubu automobila marke KIA.

Određeni broj fanova smatrao je da je tada titulu trebao da odnese Džaval Megi, a Grifin je publici nakon ovog takmičenja priredio veliki broj atraktivnih zakucavanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.