DOKAZ KOLIKO JE BIO POŠTOVAN: Ni Dončić neće igrati zbog prerane smrti Dejana Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 19:16

DOKAZ KOLIKO JE BIO POŠTOVAN: Ni Dončić neće igrati zbog prerane smrti Dejana Milojevića

Duel između Golden Stejta i Dalasa je trebalča biti na programu u noći između petka i subote.

NBA liga je zbog smrti Dejana Milojevića (46) odložila još jedan meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Zbog preranog odlaska srpskog stručnjaka neće se igrati utakmica između njegovog Golden Stejt Voriorsa i Dalas Maveriksa. Taj meč trebalo je da bude na programu u noći između petka i subote, u San Francisku.

U kratkom saopštenju koje je NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liga izdala ne navodi se mnogo detalja oko ove odluke, ali je jasno da liga smatra kako Voriorsi nisu imali dovoljno vremena da se oporave od šokantnih vesti.

The following has been released by the NBA. pic.twitter.com/IeZF14dZra

— NBA Communications (@NBAPR) January 18, 2024

Tako će i ekipa Luke Dončića imati vremena da se malo pribere, jer smrt bilo koga u tim godinama, bez jasnih znakova nekih većih zdravstvenih problema nije lako prihvatiti.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.