DETONACIJA U NBA! Lejkersi dovode ZVEZDU Golden Stejta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2018, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETONACIJA U NBA! Lejkersi dovode ZVEZDU Golden Stejta (FOTO)

Vraćaju se u vrh.

Los Anđeles Lejkersi su prema pisanju američkih medija zainteresovani za zvezdu Golden Stejt Voriorsa - Kleja Tompsona. Uprava ljubičasto-žutih želi da Lebronu dovedu dodatnu igračku snagu, kako bi Jezeraši u predstojećoj sezoni bili kandidat za prsten u najjačoj ligi na svetu.

LA Lakers Diyakini Kejar Klay Thompson Musim Depan https://t.co/3SUZKFrRqE

— BolaSport.com (@BolaSportcom) September 7, 2018

Kao jedan od aduta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se navodi i lična povezanost Kleja sa Lejkersima jer je njegov otac Majkal tamo prveo četiri i po sezone tokom osamdesetih i u zlatno-ljubičastom dresu osvojio titule 1987. i 1988. godine. Pitanje je samo koliko će Tompson biti spreman da se odvaja od Stefa Karija i Kevina Durenta pošto su Voriorsi u poslednje četiri godine tri puta osvajali titulu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.