DENVER NA KRILIMA NIKOLE NEZAUSTAVLJIV: Jokić novim tripl-dablom srušio Bogdanovu Atlantu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 09:33

DENVER NA KRILIMA NIKOLE NEZAUSTAVLJIV: Jokić novim tripl-dablom srušio Bogdanovu Atlantu (VIDEO)

100. ovakav meč u karijeri.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl i ponovo vodio Denver do 37. trijumfa u sezoni, a ovog puta protiv Atlante za koju nastupa Bogdan Bogdanović (128:108).

Centar je ubacio je 14 poena, ali je imao čak 18 skokova i 10 asistencija, što je bilo dovoljno za novi tripl dabl učinak, ukupno Jokićev 14. u sezoni, treći zaredom, odnosno deveti u prethodnih 11 utakmica, a čak 100. kada se računa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA karijera.

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 30 minuta. Reprezentativac Srbije je upisao 8 poena, 5 skokova, 3 asistencije i tri ukradene lopte, uz šut iz igre, 4 od 10, od toga 0 od 2 u šutu za tri poena.

U ekipi Denvera najefikasniji je bio Džamal Marej. Ubacio je 41 poen, dok je Majkl Porter dodao 23. Kod Hoksa istakao se Dedžonte Mari sa 28 koševa, Deandre Hanter je imao 20.

Denver je bio bolji tim od samog starta meča, jedini pad Nagetsi su imali u trećoj deonici, ali su zaustavili nalet Hoksa, te na kraju slavili po 37 put u sezoni i time dodatno učvrstili prvu poziciju na tabeli Zapada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLISTAVI JOKIĆ: Denver nadigrao Atlantu, neverovatno veče Džamala Mareja! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2023

Novi tripl-dabl za momka iz Sombora! Sinoć su se u okviru NBA lige sastale ekipe Denvera Nagetsa i Atlanta Hoksa. Slavio je domaćin rezultatom 128:108, a novi tripl-dabl učinak upisao je srpski centar, Nikola Jokić. Iako je bilo naznaka da će usred povrede propustiti ovaj meč, on je ipak bio na...

Nastavak na HotSport.rs...

Opet Jokićev tripl-dabl, Denver pobedio Bogdanovu Atlantu

Izvor: Danas, 05.Feb.2023

Nikola Jokić je ostvario 18. tripl-dabl u sezoni, a Denver je zadržao stoprocentni učinak kada se radi o pobedama kada najbolji igrač NBA lige ima takav učinak. Dobio je Denver ekipu Atlante 128:108.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.