Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELI ČESTITKE NA SVE STRANE: NBA Zvezdaš dolazi u Beograd na proslavu titule (FOTO)

Njegov tim je ove sezone pružio odlične partije u ligaškom delu NBA lige, ali nije uspeo da se domogne velikog finala i eventualno osvoji šampionski prsten.


Ali, dva bivša kluba Pere Antića, oba crveno-belih boja, su odigrala odličnu sezonu. Olimpijakos je već osvojio titulu, a Crvena zvezda se nalazi na korak od triple-krune pošto ima prednost od 2:0 u odnosu na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan u finalu plej-ofa domaćeg šampionata.
Osvedočeni Zvezdaš je na svom tviter nalogu uputio čestitke klubu iz Pireja, a navijačima Crvene zvezde je poručio “da se vide u četvrtak” kada je na programu treći meč finala.
Congrats to @olympiacosbc!!!! @kkcrvenazvezda is next!!!Vidimo se u CETVRTAK!! pic.twitter.com/YokAa3fFPI
— Pero Antic (@antic12pero) June 16, 2015

Podsećamo da je i Žofri Lovernj najavio dolazak u Beograd, ali na ćetvrti meč kada bi domaćin mogao da bude Partizan. Međutim, čak i da dođe do te utakmice veliko je pitanje da li će Francuz moći da uđe u dvoranu pošto su crno-beli kažnjeni zbog incidenata na jučerašnjem duelu na kojem je svoju tačku imao i najčuveniji navijač Partizana Miša Tumbas.
The post DELI ČESTITKE NA SVE STRANE: NBA Zvezdaš dolazi u Beograd na proslavu titule (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ražnatović o Cirbesu: Nažalost, čekamo!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2015, 14:54

Menadžer košarkaša Crvene zvezde prokomentarisao je kratko vest o tome da Cirbes ide u Bajern...Foto: MONDO/Petar Stojanović..Maik Cirbes u Bajernu?..Ova vest stigla je u danu kada Bajern igra utakmicu finala plejofa Bundeslige, a dan pre nego što će Crvena zvezda igrati svoju utakmicu finala plejofa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.