DA LI JE ON NORMALAN: Zvezda NBA lige traži da se ukine ZABRANA MARIHUANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE ON NORMALAN: Zvezda NBA lige traži da se ukine ZABRANA MARIHUANE!

Jasno iskazao svoj stav.

Američki košarkaš Kevin Durent bio je gost "All the Smoke" podkasta, gde je govorio o mnogim zanimljivim temama. Između ostalog, pričao je i o upotrebi marihuane.

- Marihuana ne šteti nikome, već pomaže i spaja ljude. Mislim da se o tome ne bi trebalo pričati u današnje vreme. Marihuana je jedan od onih supstanci koje ili voliš ili ne voliš. Ako je voliš, uživaćeš, a ako je ne voliš, nećeš je ni probati - rekao Durent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kevin Durant said marijuana shouldn't be a huge topic in the NBA anymore. pic.twitter.com/y9z8I9R4SK

— SportsCenter (@SportsCenter) February 28, 2020

Durent ne vidi razliku između kofeina i marihuane.

- Većina mojih saigrača pije kafu svakog dana pre početka utakmice, ali i nakon nje. Oni su zavisni, u čemu je razlika? Marihuana je biljka koja okuplja ljude u radosti i zadovoljstvu -  zaključio je ovaj fantastični košarkaš.

Kevin Durent, košarkaš Bruklin Netsa, trenutno se oporavlja od povrede ahilove tetive, koju je zadobio u finalu plej-ofa igrajući za Golden Stejt Voriorse.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.