Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2023, 00:30

Čuveni NBA igrač doživeo saobraćajku, jer mu je ispao telefon u kolima

Bivši NBA košarkaš Lamar Odom doživeo je saobraćajnu nesreću u nedelju u ranim jutarnjim satima kada je svojim Mercedesom udario u dva parkirana automobila.
Odomov predstavnik je rekao za „TMZ“ da se incident dogodio oko tri sata ujutro u stambenoj četvrti u blizini njegove kuće.
Dvostruki prvak sa Lejkersima se vraćao od prijatelja u Nortridžu kada je slučajno ispustio telefon u svojim kolima. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pokušaju da ga dohvati, izgubio je kontrolu nad vozilom i sudario se sa dva parkirana automobila na ulici.
Na sreću, Odom je iz nesreće izašao nepovređen i nije mu bila potrebna medicinska pomoć.
Međutim, njegov Mercedes je u sudaru pretrpeo značajnu štetu. Vazdušni jastuci u njegovom automobilu su se aktivirali, osiguravajući njegovu bezbednost.
Iako je policija pozvana na lice mesta, nije podnet zvanični izveštaj.
Nakon nesreće, vlasnici udarenih vozila izašli su iz svojih domova, a Odom im je zajedno dao informacije o osiguranju kako bi se rešila

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.